Hej sluchajcie mam do wszystkich prosbe. Wie ktos moze cos o gitarach CORT G200/G210??? Moze ktos ja ma albo wie jak sie na niej gra i czy jest w miare dobra?? Z gory danke ;D

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
29.08.2005 :: 19:58 :: aqj58.neoplus.adsl.tpnet.pl

www.niteczka.ta

Mój kumpel chyba ma taką gitarkę,ale jeszcze musze się popytać. Aniu kiedy się spotykamy? (Ja, ty, Domi i Aga)? Ja proponuje czwartek po rozpoczęciu jakieś kino,kawka,zakupy...daj znać co robimy! pozdrowionka
13.08.2005 :: 21:18 :: ans118.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ginger

Heyka! Co tam u Ciebie? Napisz mi jak mijają wakacje? Jeżdzisz teraz czasem? Ja nadrabiam cały rok, w którym prawie nie miałam okazji przebywać z konikami. Dzisiaj też jeździłam... I mam pytanko... czy w ciągu roku jeżdziłaś konno i czy zamierzasz a jeśli tak to gdzie... Dowiedziałam się, że podobno w całej Łodzi nie ma stadniny gdzie można skakać... Ale może Ty coś znasz... Życzę miłej resztki wakacji - ciesz się nimi póki możesz, już niedługo będą znów nas ciągnąć do naszego starego zakładu karnego (jestem pewna, że wiesz o czym mówię:D).
25.07.2005 :: 12:43 :: dfg184.neoplus.adsl.tpnet.pl

ewciaaa

Witka! Jesteś dobry w angielskim? Koniecznie sprawdź sie na www.ewciaaa.talk.pl ! SĄ NAGRODY POZDRAWIAM! (prosze chociaż looknij)
24.07.2005 :: 14:00 :: staticline10712.toya.net.pl

OLCia

nie pomoge bo ni wim jak..
18.07.2005 :: 20:28 :: aqx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

nadia

a zamierzasz się uczyc grać?:D pozdro :*
15.07.2005 :: 19:46 :: pr-185-2.red.makolab.pl

yola

Jak to jak się na niej gra? Normalnie;) Mój brat chyba taką ma. Ale całą czarną.
Talk.pl :: Wróć