![]() |
JESTEM POPROSTU GENIALNA!!POSZPERALAM PO BLOGACH I JUZ WIEM KTO TO JEST SAMBADI, ALE NIE BEDE TUTAJ PISAC BO MOZE SOBIE NIE ZYCZY ![]() Przepraszam ale zeby cie odgadnac zmusiles mnie zebym skozystala z wlamania sie na twoja poczte, sorki PRZYSIEGAM ze nie czytalam wiadomosci. Twoje nowe haslo to sambadi0 (zero a nie o) Przepraszam naprawde nic nie czytalam. Wiesz nawet nie przypuszczalam ze bedziesz czytac mojego bloga ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
30.06.2005 :: 16:24 :: apr132.neoplus.adsl.tpnet.pl hej, dzieki ...zycze milych wakacji rowniez! a co do bspears to u mnie tez dodala komenta, tylko chyba jakos nie zostawia nigdzie adresu swojego blogasa.... ![]() |
29.06.2005 :: 21:00 :: mail.windlesham.com alien Bedziesz hakerkiem aneczko!!Wejdz tez do mnie kiedys! Pisze kiedy jestem w szkole i moze dowiesz sie o niej ciekawych ciekawostek ![]() alien.talk.pl Baw sie dobrze!!!! ![]() |
29.06.2005 :: 10:35 :: era-r2.virnet.pl ladnie to tak wlamywac sie komus na poczte?? ![]() ![]() |
29.06.2005 :: 09:13 :: dso27.neoplus.adsl.tpnet.pl zapraszam do mnie na mój blog , a obiecuje że wpisze cie do linków i bede cię odwiedzać |
29.06.2005 :: 08:16 :: w3cache.astral.lodz.pl Macius :D No wiesz cio Aniu...zes mnie zrobila nio... A ja dzisaj probuje wejsc na poczte a tu nie pasuje haselko. Ale mam nadzieje ze juz wiesz o kogo mi chodzi :). Powiem Ci jedno- Jestes zajesuperowo sprytna!Pozdro i szacuken for ju |
Talk.pl :: Wróć |