![]() |
Ok nie mozesz mi powiedziec kim jestes, to chociaz powiedz czy chodzisz ze mna do klasy, i czy piszesz o sobie czy jako osoba trzecia - DO SAMBADI Nareszcie wakacje. Jesli nie uda mi sie namowic taty na neta na dzialce, bede musiala zawiesic dzialalnosc bloga na te 2 miesiace. Dziekuje calej mojej klasie za to, ze jestescie. Special pozdro for my best friends: DOMI TOMEK PETER OLCIA |
|
Tak napisali inni: |
28.06.2005 :: 18:57 :: p5491B8CF.dip.t-dialin.net aniu kochanie nie przejmuj sie mnie tez ktos nie do konca chciany komentuje, domyslam sie kto(w dodatku to moze byc ta sama osoba) ale nie bede wysuwala w przeciwienstwie do nie ktorych, ale nie wazne. pozdrawiam Cie goraco a idiotami sie nie przejmuj |
27.06.2005 :: 20:54 :: pr-185-2.red.makolab.pl yola O jeeej ale ten sambadi tajemniczy...;P z Twojej klasy? cos mi intuicja gada, ze to jakis chlop ale jaki to ni mom pojincia ;P |
25.06.2005 :: 20:56 :: aqi168.neoplus.adsl.tpnet.pl Alien A co z pozdrowieniem mnie??? Czuje sie nie doceniona.... ;(Baw sie dobrze na dzialce!! ![]() |
25.06.2005 :: 18:11 :: w3cache.astral.lodz.pl SAMBADI NIe jestem z tym zwiazany/a, tak chodze do Twojej klasy. Pozdro... |
Talk.pl :: Wróć |