![]() |
Nie lubie zabawy w kotka i myszke. SAMBADI prosze cie ujawnij sie, nawet bardzo, bardzo cie prosze to dla BARDZO wazne. Dzisiaj byla "imprezka" urodzinowa (moja i Domi) no i tak sobie mysle, ze chyba sie udala. Nie bylo tak zle. Aha i ja naprawde nie widze roznicy miedzy szampanem a winem musujacym. No w smaku oczywiscie jest, ale w wygladzie nie ![]() Ale caly czas mysle teraz O tym SAMBADI prosze cie ujawnij sie. Nie musisz koniecznie tutaj, nie wiem wyslij mi smsa ablo maila newucha@yahoo.com Proszecie to dla mnie BARDZO wazne. Domyslam sie kto to ale nigdy nie ma 100% pewnosci. Dziekuje wszystkim ktorzy byli na moich urodzinkach. BUZIACZKI ![]() ![]() ![]() P.S - SAMBADI pamietaj! |
|
Tak napisali inni: |
24.06.2005 :: 22:02 :: aqp64.neoplus.adsl.tpnet.pl alien Zaufaj intuicji! Wysle ci texta.Aha! I dzieki za urodziny. Kurde dlaszka jak ja chcialabym byc na twoim miejscu!!! ![]() Buzka |
24.06.2005 :: 20:20 :: w3cache.astral.lodz.pl SAMBADI Sorka ale nie moge.. Wierz w siebie Aniu!! |
24.06.2005 :: 20:07 :: aqs77.neoplus.adsl.tpnet.pl by honey Ania jedziesz z nami na oboz?? sa jeszcze wolne miejsca na termin od 20-31.07 a i tak przy okazji to korzystaj ze strony www.e-almatur.pl pozdrowionka![]() |
Talk.pl :: Wróć |