Dzisiaj poszlam sobie z dziewczynami do galerii.Oczywiscie Biala nie mogla zniesc naszej nieobecnosci i obdzwonila wszystkich rodzicow. Ale i tak bylo fajnie. Nawet bardzo. Na poczatku spotkalysmy (ja, Aga, Natka) chlopakow Petera i Tomka i polazilismy troszke po galerii, po czym poszli sami pochodzic.Potem zdecydowali pojechac do Damiana.
Nita kupila sobie fajne ciuszki i ekhem...stanik bo miala maly problem w przymierzalni .... Haha Natka ja juz chyba zawsze bede o tym pamietac!!!!Potem poszlysmy do Gelati na lody i tam spiknelysmy sie z Julka, ktora cudem wyszla ze szkoly. W Douglasie zadzwonila moja motherka i powiedziala o telefonie Bialej. I tak sie skonczylo.....na tym ze mam szlaban i mam chodzic do szkoly do konca tygodnia...ech
E tam i tak bylo baldzio fajnie!!!

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
22.06.2005 :: 08:48 :: systemy140.toya.net.pl

Andzia

Pewnie jeszcze spisz....
A ja chcialam sie dowiedziec jak bylo w teatrze...
Podobno sztuka byla badziewna...
Tak mowila Olcia...
Mam nadzieje ze w przyszkosci zrobisz na ten temat jakas notke...
21.06.2005 :: 16:19 :: w3cache.astral.lodz.pl

Sambadi

A tak odnosnie tego ze jestes samotna i nikt Cie nie kocha. Myslisz sie. Masz w klasie powiedzmy ze
20.06.2005 :: 20:54 :: ami121.neoplus.adsl.tpnet.pl

malka91

Siemka!! Chciałabym Cię zaprosić na pewną stronkę. Jest to takie młodzieżowe forum, ale dopiero się rozkreca, więc potrzebujemy więcej użytkowników. Jest tam wiele fajnych działów, w których możesz porozmawiać z innymi na każdy temat.
Adres: http://forum.jajko.net/ Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :)

20.06.2005 :: 19:59 :: dial-652.lodz.dialog.net.pl

Domi

Fajnie.... Nieźle też sobie pomyslałyscie... To się nazywa zaufanie
20.06.2005 :: 19:09 :: arc117.neoplus.adsl.tpnet.pl

nadia

a ja robie sobie przedwczesny urplop w środe i w czwartek
Talk.pl :: Wróć