![]() |
Dzisiaj poszlam sobie z dziewczynami do galerii.Oczywiscie Biala nie mogla zniesc naszej nieobecnosci i obdzwonila wszystkich rodzicow. Ale i tak bylo fajnie. Nawet bardzo. Na poczatku spotkalysmy (ja, Aga, Natka) chlopakow Petera i Tomka i polazilismy troszke po galerii, po czym poszli sami pochodzic.Potem zdecydowali pojechac do Damiana. Nita kupila sobie fajne ciuszki i ekhem...stanik bo miala maly problem w przymierzalni ![]() ![]() ![]() E tam i tak bylo baldzio fajnie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.06.2005 :: 08:48 :: systemy140.toya.net.pl Andzia Pewnie jeszcze spisz....A ja chcialam sie dowiedziec jak bylo w teatrze... Podobno sztuka byla badziewna... Tak mowila Olcia... Mam nadzieje ze w przyszkosci zrobisz na ten temat jakas notke... |
21.06.2005 :: 16:19 :: w3cache.astral.lodz.pl Sambadi A tak odnosnie tego ze jestes samotna i nikt Cie nie kocha. Myslisz sie. Masz w klasie powiedzmy ze |
20.06.2005 :: 20:54 :: ami121.neoplus.adsl.tpnet.pl malka91 Siemka!! Chciałabym Cię zaprosić na pewną stronkę. Jest to takie młodzieżowe forum, ale dopiero się rozkreca, więc potrzebujemy więcej użytkowników. Jest tam wiele fajnych działów, w których możesz porozmawiać z innymi na każdy temat.Adres: http://forum.jajko.net/ Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :) |
20.06.2005 :: 19:59 :: dial-652.lodz.dialog.net.pl Domi Fajnie.... Nieźle też sobie pomyslałyscie... To się nazywa zaufanie![]() |
20.06.2005 :: 19:09 :: arc117.neoplus.adsl.tpnet.pl nadia a ja robie sobie przedwczesny urplop w środe i w czwartek![]() |
Talk.pl :: Wróć |