No i juz jestem w lodzi spowrotem, bylam na dzialce. Pojezdzilam sobie troszke na konikach, ale juz niestety znow przytlacza mnie mysl o szkole i swiadomosc ze musze nauczyc sie kwestii na projekt z angola. Smieszy mnie jedna sprawa, ale inna martwi. Dla swojego wlasnego bezpieczenstwa(jako moga to czytac osoby nieporzadane) wole nie przyblizac o co mi chodzi. Na razie, aby nie spowodowac naglego ataku szalu wmawiam sobie ze jeszcze tylko 8 dni (w przyblizeniu) do konca szkoly, no oczywiscie nie liczac weekendow. Achhhhh nareeeeeeeszcieeee kooooooonnnnnnnieeec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe, ale sie rozmarzam....aaa!!!czas powrocic do rzeczywistosci....PROJEKT CZEKA... buuuu...ale wytrzymam jakos
BUZKI I POZDRO DLA WSZYSTKICH
PS - Domi jestem zalamana sprawa numer dwa :C

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
13.06.2005 :: 07:55 :: aqs85.neoplus.adsl.tpnet.pl

nadusia

sprawa numer 2??brzmi tajemniczo, ie wazne co to jest glowa do gory Domi, juz za 2 tyg wakacje w pelni..tylko zeby jeszcze pogoda byla!
12.06.2005 :: 21:40 :: gd-227-3.proxy.makolab.pl

YOLA

acha i jeszcze jedna cenna uwaga-
TO NIESPRAWIEDLIWE, ŻE SZKOŁA TRWA 10 MIESIĘCY W ROKU, A WAKACJE TYLKO 2 !!! JA SIĘ TAK NIE ZGADZAM!!! ;(

ps. ten poprzedni komentarz długi to ode mnie, zapomniałam się podpisać...
12.06.2005 :: 21:37 :: gd-227-3.proxy.makolab.pl

Ja też jestem już powoli coraz bardziej szczęśliwa!!! Wakacjeee... Taaak!! I mimo, że będę siedzieć w Łodzi przed komputerem przez połowę holidays, będą chyba najszczęśliwszymi w moim życiu! Tak! Po takim katowaniu nas nauką przez ok 10 miesięcy, nagle ok. 10 tygodni wolnegooo.....Mmmmmmm.... Odlot!!! xD

ps. mnie też bardzo, baaaardzo przytłaczają myśli o projekcie...

M-A-S-A-K-R-A. No ale może jakimś 8 cudem świata przez to przejdę cała i zdrowa...

ps2. łał, ale długi komentarz .
papa i pozdrooo :*
Talk.pl :: Wróć