![]() |
No tak, wygladalam jak zmokla kura. Ale juz jakos doprowadzilam sie do pozadku. Marcysia dostala jeszcze pocieszajacego smsa od Nadii "mokro ci?" ![]() ![]() ![]() ![]() Ucze sie niemca, a raczej probuje sie uczyc bo prawie spie na biurku. Ale staram sie dzielnie trzymac, chociaz skonczyla mi sie nescafe a nie chce mi sie isc do sklepu. Moze mama bedzie taka dobra i sie przejdzie...eeeeeee....raczej nie.... Slucham muzy i sie relaksuje. Marcysia dzieki za ta piosenke z HONEY jest rzeczywiscie fajna. Buzki dla wszystkich!!!Trzymajcie sie!!!! |
|
Tak napisali inni: |
08.06.2005 :: 22:00 :: qa248.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl zapraszam na mego stworzonego bloga aandzia.talk.pl |
08.06.2005 :: 19:08 :: aqc178.neoplus.adsl.tpnet.pl nadusia :) widze ze nie tylko ja zmeczona... :) |
08.06.2005 :: 16:16 :: pj82.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl ha a ja mialam parasol... i jak chcesz to przyjdz do mnie bo ja mam jeszcze troch kawy... |
08.06.2005 :: 15:46 :: klienci-alfasky.pai.net.pl marcysia eh ja tez wygladałam jak zmokła kura![]() pozdrawiam |
Talk.pl :: Wróć |