![]() |
Dzisiaj byl spoko dzien. Matma i polski jakos szybko minely ( byla mala awanturka z 6 - kami Marcysia cos o tym wie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szybko sie przebralismy i popedzilismy do mcdonalda. Na poczatku Aga obrazila sie, ze nie siedzimy razem, ale pozniej jej przeszlo. Przy okazji wspaniala osoba perfidnie nawrzucala na moja przyjaciolke bez najmniejszego powodu. (Domi pewnie jej znow humor nie dopisal) Najbardziej spodobalo mi sie dzwonienie w sprawie ziemniakow, kafelkow, striptizera. Byl tez pomysl z peruka z naturalnego lub sztucznego wlosia, ale okazalo sie ze nie posiadamy telefonu do tegoz szczesliwca. ![]() ![]() Stojac na przystanku(no i potem juz w autobusie) patrzac jak jakies chlopaki kradna cole(byl wypadek tira z cola, ktora sie wysypala na ulice)jakos dodarlismy do domow. P.S - Damian prosze nie zakladaj wiecej kurtki Tomka i nie chodz w niej po ulicy jakims dziwnym sposobem bo ludzie sie mnie pytaja co to za debil lazi po ulicy ![]() Pozdro dla wszystkich czyli : Domi - olej wspaniala osobe ![]() Marcysi Tomka Yoli Kasyi Petera Wojtka Damiana Agi Iki Aha juz mozecie wysylac smsy napewno odpisze bo mam juz karte ![]() |
|
Tak napisali inni: |
03.06.2005 :: 10:28 :: systemy140.toya.net.pl yola huh.....:/kipskoooooOOOOoo |
02.06.2005 :: 20:19 :: klienci-alfasky.pai.net.pl |
02.06.2005 :: 20:18 :: klienci-alfasky.pai.net.pl uuu wyczuwam to lekką nutke kłótni ale dziewczyny o co wy sie kłócicie przeciez jak to angelika dzisiaj stwierdziła do |
02.06.2005 :: 20:18 :: klienci-alfasky.pai.net.pl jaszczura cholera moje komenty sie nie wyświetlaja w całości więc to jest dasza czesc: |
02.06.2005 :: 20:17 :: klienci-alfasky.pai.net.pl jaszczura uuu wyczuwam to lekką nutke kłótni ale dziewczyny o co wy sie kłócicie przeciez jak to angelika dzisiaj stwierdziła do |
02.06.2005 :: 20:16 :: klienci-alfasky.pai.net.pl uuu wyczuwam to lekką nutke kłótni ![]() |
02.06.2005 :: 19:37 :: 81.168.185.80 Dominika HAHAHAHAHAHA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
02.06.2005 :: 19:32 :: 81.168.185.80 Dominika Własnie poprawiłam sobie humor t oczytając. Każdemu polecam. Dla jasnosci czytam to z własnej chęci i woli. Nikt mi nie kazał. I sama zaglądam do komentarzy.Ale muszę Ci Droga Angelo pogratulować wyobraźni. Naprawdę możesz wejsć na mojego bloga i cos skomentować? Bo wiesz też chce się czasem posmiać. Czy ty na pewno o mnie mowiłas jako o masterce? Jesli uważasz że nadaje się na masterke, to bardzo interesująca rzecz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zegnam wszystkich dziękuje za uwagę i zapraszam do komentowania innych blogów. Dzięki za polepszenie humoru naprawdę się przydało ![]() |
02.06.2005 :: 18:19 :: pr-185-2.red.makolab.pl Dzieki za pozdro ;)... Hmm... Nie chcę się wtrącać, ale wyczuwam tu lekką nutkę kłótki pomiędzy Wami a...ee... Jak Wy A. nazwałyście... Wspaniałą. Hm, nie bardzo to rozumiem, od jakiegoś czasu chyba nie układa Wam się najlepiej... Ale to nie moja sprawa, więc nie ględzę :)))..Heh tak sobie pomyślałam, że też mogłyśmy zwinąć kilka buteleczek... ;)) dobra idę papa. |
02.06.2005 :: 17:10 :: pe18.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl a tak wogole to kawał ci nie wyszedl bo zapomnialas tez o JULCI nastepnym raze bardziej uwazaj ha ha ha |
02.06.2005 :: 16:58 :: pe18.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl ja mam dobry humor gorzej z wami i nie jestem perfidna i czy myslisz ze Ika tak za toba przepada jesli tak to sie mylisz i myslisz ze wogole to zalezy mi na tym czy ty mnie umiescisz na pozdro na swoim blogu a tak wogole to tez moglas tam nie umieszczac Iki i ty myslisz ze ona jest taka glupia nie mysl sobie ze mnie osmieszysz jak bede sama (choc napewno Ika mnie nie zostawi!!!!!!!!!) to nazazie wszystko chcialam ci to powiedziec w szkole ale niestety ty nieodstepujesz swojej masterki na krok (chyba wiesz kim ty dla niej jestes) to juz wszystko wiem ze teraz od razu bedziesz kazala to przeczytac swojej masterce bo wlasnie takie z was przyjaciolki !!!!! pa |
01.06.2005 :: 19:54 :: klienci-alfasky.pai.net.pl hehe, zabrakł ci pozdro dla wspaniałej osbki :p no dobra nie ebde hamska i nie wymienie jejj iminia - pewnie sie sama domysli jak wejdze ![]() ![]() pozdro i dzieki za pozdro ![]() |
Talk.pl :: Wróć |