Ech padam juz nie mam sily z ta szkola. Zabierzcie mnie stad!!! Nie dam rady napisac wszystkich testow, a w dodatku matka sie na mnie drze, ze sie wcale nie ucze! Paranoja! Jak widac znow zmienilam szablon i muze....:D Pozdro dla: Domi - za to ze jest i jeszcze ze mna wytrzymuje. Jakby cos to mowimy 'zastanowimy sie' Nadii - za wszystko i za wchodzenie na mojego bloga Marcysi - za opanowanie w ciezkich sytuacjach Agatki - za ciekawe informacje Natki - za opowieści o takim jednym Tomka - za czytanie o tym co to jest mail i za poczucie humoru Damiana - wcale nie jestes upierdliwy Wojtka - za poczucie humoru i optymizm Petera - za smsy (juz nie mam karty) Mańka - za genialne żarty Maciusia - za wlosy, ktore mozna 'tarmosic' I OCZYWISCIE DLA WSZYSTKICH, KTORZY CZYTAJA TEGO BLOGA |
|
Tak napisali inni: |
20.05.2005 :: 16:26 :: apy140.neoplus.adsl.tpnet.pl nadia genialna muza, skad ja masz? |
19.05.2005 :: 21:37 :: pj219.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl Peter Dzięki. Szkoda ze Twój wspaniały plan nie wypalił w moim wykonaniu. Ale jeszcze około 30 dni szkoły wiec zawsze mozna powtórzyć całą akcjie. (Pamietam ze mam pójśc spać jak najwcześniej sie da) . I ogólnie pozdrawiem wszystkich! |
19.05.2005 :: 20:27 :: klienci-alfasky.pai.net.pl hehe dzięki, ale w sumie to ja juz nie moge sie momentami opanować co do jutra to ja tez nie umiem na histe :p przyjde do niego na konsultacje (cyca debila) pozdro i buziaki i dołaczam sie do twoich podro |
19.05.2005 :: 17:38 :: dial-363.lodz.dialog.net.pl Domi Dzięki. Mysle o czym gadałysmy i może wtym jest troche podkreslam i powtarzam trochę prawdy. Tylko troche. I nie aż tak jak ty to mówisz. Tylko troche. AALE JA JESTEM GŁUPIA I JAKIE TO JEST BEZ SENSU.. |
Talk.pl :: Wróć |